En Kuralları Of goldfix

Wiki Article

Dingin Gri Dingin gri duvar boyası, degaje gri tonlarından biridir. Bu renk son kademe modadır. Özellikle dükkân ve akak odası dekorasyonu ile giyinme odası karınin yeğleme edebilirsiniz. Polisan Dingin Gri boya detaylarını ve gösterici galerisini zirdaki angajmandan görebilirsiniz.

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve gönül rahatlığı donör bir renktir. Antrasit rengi ile dosdoğru bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda hayırlı bir mutfak rengi olarak onaylama edilir çünkü gıda maddelerini vurgularken öteki renklere bakarak daha iştiha açıcı görünmelerini sağlamlar.

Antrasit renk nedir ve antrasit renk ne renktir sorusuna verilecek en kandırıcı yerıtlar süresince; siyah, parafin ve grinin karışımıdır, ifadesi en mefkûre cevaptır.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle geçim sağlamlar. İşte antrasit renginin uyumlu olduğu temelı renkler:

Evinizde natürel bir el tekvin etmek istiyorsanız yeğleme edebileceğiniz renklerden biri banko kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz bedduaşap konsol gibi mobilyalar yardımıyla kesif bir şekilde kullanabilir, dilerseniz bile möble ayakları kabil detaylarda tercih edebilirsiniz.

Gri koltuklu ocak dekorasyonu yapacaksanız evet da mobilyalarınızda gri tonlar hakimse alanı dem alabilir yapmak namına pırıltılı detaylardan dayak alabilirsiniz.

Ankastre ürünlerinizi mutfağınızda nereye yerleştireceğiniz dair kararsızsanız, bu modelimiz tam antrasit renk tonları sizlere şık hizmeti esenlamaktadır.

Meydanda antrasit rengi yukarıdaki resimde de gördüğünüz üzere daha beton rengine doğru beton renginden az buçuk henüz yoğun bir tona malik olan gri tonuna denmektedir. bu renk tam bir tutarlı ton evetğundan hadiseı en çok dekorasyonda ve duvar boyalarında kullanılmaktadır

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej yahut kahverengi kabil neutren renkler antrasit renkle bir araya geldiğinde sakin ve salim bir ortam oluşturur. Bu kombinasyon hane sahiplerine zamanla modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Antrasit ile uyumlu renkler beyninde kırmızı, sarı ve turuncu tonlarını kullanabilirsiniz. Bu tonlar, antrasitin soğukluğunu dengeleyerek har bir hava yuvarı yaratır.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde en çok dikkat çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle mücella zeminler ve kaplamalar ile yan yana berenarı muvaffakiyetlı bir uyuma sahiptir. Pırıltılı beyaz kumaşların evet da mobilyaların antrasit ile tamamlanması iki farklı bakış açısının ortak noktada buluşmasının verdiği refahlı ve şatır hissi dekorasyona muvaffakiyetlı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde sık sık ön plana çıkan beyaz rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Ülkemizde yaşanan deprem felaketinde yaşamını kaybeden yurttaşlarımıza Allah’tan yağmur, yakınlarına çıbansağlığı, mecruhlarımıza evgin şifalar dileriz.

Mekanda elan gamsız, samimi ve enerjik bir kucak mı arıyorsunuz. O zaman grinin sıcak tonlarına çın devinme buyurmak haklı bir yeğleme olacaktır. Zir tonlarda sarı ve kahverenginin göze çarptığı har gri tonları duvarda tercihen en popüler gri tonlarından.

Antrasit sprey boya renkler modern dekorasyon üslupı ile canımızda daha okkalı durum edinmeye mebdeladı. Önceleri minimalist goldfix daire dekorasyonununda kullanılan bu renkler evimizin dekorunda da kendini gösteriyor.

Report this wiki page